ДИСКАЛ ТРАНС Довереният сервиз

Нашата цел: дългосрочни отношения...

Фирмата е създадена през 2008г. с основна дейност ремонт на леки и лекотоварни автомобили. Автосервиз "Дискал Транс" официално упражнява дейност под това име от 2010г. и е лидер в своята област.

Фирмата е с опит и професионален екип, който може да отговори на всички ваши изисквания.В автосервизът на фирмата ще бъдете обслужени от високо-квалифициран персонал.

 

Нашият екип...

Посещавайки автоцентъра, ще получите необходимата ви информация, благодарение на компетентни и високо квалифицирани служители. Вашата кола е в сигурни ръце когато е в нашия сервиз. Ние работим само с лицензирани и добре известни продукти, с доказано качество и произход.


Фирмени данни

"ДИСКАЛ ТРАНС" ООД

Адрес: 1582 гр.София, жк.Дружба, бл.412, вх.В, ет.6, ап.68

МОЛ: Красимир Мандилов

Нашата мисия

ГАРАНЦИЯ!

За нас клиента е на първо място. Ние поемаме 100% гаранция върху вложените материали и труд за извършените от нас ремонти. Може да прочетете за нас във форумите на Peugeot Club Bulgaria, Citroen Club Bulgaria и още много други

ОПИТ

С годините се наложихме на пазара с ремонта на всички марки френски автомобили като Пежо, Рено, Ситроен, но това не изключва обслужването на всички останали възможни марки европейски и японски автомобили.